© ASANOVA  2012                        

14 juli 2015, Een hondenfeest. De dierenwinkel waar ik meestal voor Sanyu en Lieffie (onze poes)de spullen koop en bestel, organiseert 2x per jaar: Restaurant Woef! Ze hadden al eerder gevraagd of Sanyu kon komen, vooral omdat Sanyu de aangeboden lekkernijen die ze krijgt als wij wat kopen opeet alsof ze nog nooit eten heeft gehad, dit zoals een echte Lagotto betaamt. Ze zijn daar altijd weer verbaasd hoe snel ze het op heeft, ook al is het lekkere groot, taai enz. Voor Sanyu maakt dit niets uit, ze vreet het op alsof haar leven er vanaf hangt!

 

Afgelopen mei besloot ik met haar naar Restaurant Woef te gaan. Ze kreeg 2 ballonnetjes om  want je hoort tenslotte toch mooi aangekleed op een feest te verschijnen als je er voor wordt uitgenodigd! Sanyu vond het allemaal best.

 

Met een aantal andere honden ontvangen via een rode loper en een heuse meneer netjes aangekleed bij de deur als ontvangst comité! Niet dat dit ook maar de geringste indruk maakte op Sanyu, haar neus stond direct bij binnenkomst de goede kant op en wel naar achter in de zaak waar al het lekkers was!

 

Wat hebben we gelachen want ze werd met de minuut meer opgewonden van al die heerlijkheden op afstand. De honden kregen om de beurt wat aangeboden. Sanyu had het zo snel op dat het nauwelijks te fotograferen viel. Sommige honden vonden de drukte in het restaurant te veel van het goedem, zij namen niets aan of lieten het vallen. Ik kan je verzekeren dat het niet lang op de grond lag. Stofzuiger Sanyu had het snel gevonden en opgegeten. Heel oplettend dat er geen conflict  met haar kon ontstaan.

 

Alles vond ze lekker, zelfs de speciale mint snoepjes voor een frisse adem na het eten!

Ik ben na een kwartier maar weer vertrokken. De opwinding liep zo hoog op dat een beetje rust wel op z'n plaats was. Thuis liep ze nog te trillen! Ook wilde ik geen piepende hond in de nacht die actieve darmen zou krijgen na al dat lekkers!

Het was een leuke ervaring en Sanyu vindt het absoluut voor herhaling vatbaar!

 

Belevenissen van Asanova Sicilia Silea aka Sanyu, pagina 5

Bijgewerkt, 14 juli 2015

Sanyu, vierde pagina